Wat ik doe,..

Tsja, wat doe ik eigenlijk niet,..

Je kan bij mij een afspraak inplannen voor een nieuw kapsel, voor een Raindrop Massage, maar ook een Aroma Freedom sessie. Allemaal leuke en fijne behandelingen om de beste versie van jezelf te worden.

Maak een Afspraak

Kapsalon

In de salon staat kwaliteit en gezelligheid voorop. Ik neem graag de tijd voor jou zodat we samen tot de beste optie komen en jij vooral blij en content de salon weer verlaat. He wil daarom wel eens gebeuren dat ik iets uitloop in de planning, maar die tijd is er daarna ook voor jou!

Savvy Minerals

Schone make-up zonder chemische en synthetische toevoegingen. Zachte en natuurlijke producten in fijne tinten die jou de mooiste versie van je gezicht kunnen laten zien.

Healy

Alles is energie. En energie heeft een frequentie. De Healy is simpelweg Frequentie-therapie.

AFT

Ben jij je gedachten de baas? Of heb je nog steeds last van die belemmerende stemmetjes die zeggen dat je het niet kan, of niet waard bent?

Met de Aroma Freedom Technique handelen we voorgoed af met de vervelende gedachtes.

Je moet niet alles geloven wat je denkt.

Essentiele olien

Het grootste geschenk van onze natuur, en Young Living heeft deze krachtige elementen omgezet naar essentiële oliën zodat ze voor ons altijd binnen handbereik kunnen zijn. Ondersteun het zelfherstellend vermogen van jouw lijf met deze kleine wondertjes van de natuur.

Ningxia Red

Antioxidanten die jouw lichaam ondersteunen met het afvoeren van alle schadelijke invloeden van buitenaf. Vrije radicalen, stress, bacteriën, noem maar op. Slechts 30ml per dag is al voldoende.

Massage

Raindrop Technique Massage

Deze zachte, maar krachtige massage zet je lichaam weer terug in balans. De verschillende oliën, met ieder hun eigen werking, zijn nauwkeurig en met zorg voor deze massage geselecteerd.

IT’S ALL ABOUT YOUR MINDSET!
IF YOU DON’T RULE YOUR MIND, IT WILL RULE YOU!