Nine Star Ki 

Wat is Nine Star Ki

Nine Star Ki is één van de oudste vormen van de Oosterse astrologie. Aan de hand van je geboortedatum kun je vrij simpel je reeks van 3 getallen berekenen. Deze 3 getallen staan vervolgens voor;

1e getal; Wie je bent vanuit je karakter. 

2e getal; Wie je bent vanuit emotie.

3e getal; Hoe anderen jou zien.

 

"En hoe kom ik vervolgens dan aan die getallen?" hoor ik je denken..  Het eerste getal is een leuk rekensommetje. Tel alle getallen van je geboortejaar bij elkaar op, net zo lang tot dat je 1 getal overhoudt. Bijvoorbeeld; 1980. 1+9+8+0 = 18.  Daarna 1+8 = 9. En vervolgens trek je dit getal af van 11. (vraag me niet waarom, maar zo werkt het nou eenmaal). 11-9 = 2. (Wat wel belangrijk is om te weten; Ben je geboren tussen 1 januari en 6 februari, dan tel je er weer 1 bij op. Ik ben bijvoorbeeld geboren op 31/01/1980, wat betekend dat ik op 2 uitkom. Maar omdat ik voor 6 februari geboren ben tel ik nog mee met het jaar ervoor en dus tel ik er weer 1 bij op. Mijn eerste getal is dus een 3.

 

Tsja, en dan,.. Nu weet je dus je eerste getal, maar hoe nu verder? En wat betekenen dan al die getallen? Ieder getal hoort bij een element;

 

1 = Water (diepe wateren hebben stille gronden)

2 = Aarde (moeder-energie, zorgzaam)

3 = Hout (veel energie en enorm creatief)

4 = Hout (bruggenbouwers en verbinding)

5 = Aarde (ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan)

6 = Metaal (structuur, regelmaat, niet buigzaam)

7 = Metaal (als ik het niet leuk vind, dan doe ik het niet)

8 = Aarde (eindeloos afwegen, eigen tempo)

9 = Vuur (heeft graag een podium, gezelligheid)

 

Ik was helemaal blij toen ik er achterkwam wat mijn reeks was. Eindelijk kreeg ik te horen dat ik gewoon niet te begrijpen ben. Ik heb vaak geen idee waarom ik doe wat ik doe. En dat hoort gewoon bij mij! En waarschijnlijk dachten je ouders ook dat je ADHD (oid) had, vanwege je onuitputtelijke energie en telkens weer willen starten met iets nieuws,  maar dat is nou eenmaal wie je bent. Wauw! Dat was echt heel fijn om te horen, want ik begreep mezelf vaak ook niet eens.

 

Voor mij was dit echt thuiskomen bij mezelf. Ik heb onafgebroken gelezen en me verdiept in alles wat ik over Nine Star Ki kon vinden. Ik ben de academie gaan doen en heb verschillende webinars en trainingen gevolgd. Het is echt een deel van mij geworden. Ik bekijk heel veel situaties en mensen tegenwoordig vanuit hun element, en dan snap ik meteen waarom ze doen wat ze doen. Want naast het uitrekenen van je eigen reeks kun je ook die van je kinderen of je partner berekenen. 

 

De uitleg hier op de site is natuurlijk maar heel beknopt, want echt, er is nog zoveel meer te vertellen over je reeks. En daarom heb ik samen met Fiona een heel mooi boek gemaakt (ruim 60 blz) waarin je stap voor stap uitgelegd krijgt hoe je je volledige reeks berekend. Maar er staat ook uitgebreid in beschreven waar deze getallen voor staan en waar je je bewust van mag zijn. Daarnaast hebben wij er ook voor gekozen om het boek aan te vullen met informatie over  welke essentiële oliën van Young Living je het beste kunt gebruiken bij ieder element. En natuurlijk hebben we er ook bij gezet op welke manier je dan deze olie het beste in kunt zetten. 

Echt, dit boek wil je hebben! En dat kan! Hij kost maar €15,-  Bestel 'm nu en dan gaan wij er voor zorgen dat jij zo snel mogelijk dit fantastische boekwerk zo snel mogelijk thuis ontvangt.

 

Wil je liever een consult (60 minuten) dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Geef dat dan even aan bij je bericht. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met op voor het maken van een afspraak. Deze investering in jezelf kost €65 (excl btw).

Tot snel!!

 

Wij vinden dit natuurlijk het meest geweldige en uitgebrachte document over Nine.Star.Ki ever!! Het is simpel, en je kunt meteen aan de slag! Leer meer over jezelf en de mensen om je heen,..

Daarnaast hebben we een aanvulling over de oliën die jouw in de kracht van je element laten zijn! 

60blz

 

na de bestelling ontvang je van mij via de mail een betaalverzoekje en komt na betaling het boekje meteen naar je toe!