NINGXIA RED

Deze multivitaminen mineralen drank zit echt boordevol antioxidanten en belangrijke voedingssupplementen. Voor mij serieus een live changer! Sinds ik iedere dag met 30ml Ningxia Red begin, heb ik geen blaasontsteking meer gehad. En dus ook geen antibiotica meer, en dat vind ik misschien wel minstens zo fijn! 

Als je mij nog nooit hebt gezien, ik heb een nieraandoening genaamd ADPKD ( ‘Autosomal Dominant Polycystic Kidney Disease. Vrij vertaald in het Nederlands betekent dit: niet geslachtsgebonden, dominant overervende polycysteuze nierziekte.)  mocht je hier meer over willen weten dan kun je informatie vinden op de site van de nierstichting. Ik heb dus van die cystes, in mijn nieren en lever. 

Voeger betekende dat voor mij dat ik heel vaak blaasontsteking had, zeker 4 a 5x per jaar. En dus ook telkens een kuur kreeg van de huisarts om de ontsteking tegen te gaan. Drama's hebben mijn ouders met mij beleefd, want die capsules of grote pillen ging ik echt niet slikken. `En ik maakte de kuur ook nooit helemaal af, want als ik geen last meer had, waarom zou ik dan nog die pillen nemen?  Nu begrijp ik heel goed waarom ik zo deed, ik doe namelijk nog steeds zo. Ik neem datgene wat goed is voor mijn lijf en wanneer de behoefte stopt, of ik het ineens niet meer neem, dan zie ik dat echt als een seintje. Dan heb ik het blijkbaar niet meer nodig.

 

Toen ik ruim 5,5 jaar geleden de Starterskit kocht, en vervolgens op zoek ging naar wat Young Living allemaal nog meer te bieden had, kwam ik daar de Ningxia Red tegen. 

"Als alles klopt wat er staat, en als er echt zoveel antioxidanten in zitten", dacht ik, " dan kan het alleen maar heel erg goed voor mij zijn!". Ik bestelde 2 flessen Ningxia en begon de eerste weken iedere ochtend met 60ml. Om even mijn lijf de kans te geven om bij te komen, om alles aan te vullen wat het tekort had en vooral omdat ik dacht dat het moest.  En geloof het of niet, ik heb sinds dat moment geen blaasontsteking weer gehad. Daarnaast ging ik ook merken dat ik meer energie kreeg, mijn nagels en haar werden sterker en mijn urine had niet meer dat rare sterke geurtje. Van die dingen die ik normaal was gaan vinden, maar eigenlijk nooit zo waren.

 

Ik begin nog steeds iedere ochtend met een shotje en voel me haast kaal wanneer ik door omstandigheden niet in de gelegenheid ben om het nemen. Ik raad het echt iedereen aan.

Gebruik NingXia Red® iedere dag en profiteer van de voordelen van deze heerlijk verfrissende drank. Deze zoetzure drank bevat wolfsbes. Bevat daarnaast sap en extract van pruimen, appelbessen, kersen, bosbessen en granaatappels en heeft een scherpe, fruitige smaak. Naast deze ingrediënten bevat NingXia Red puur vanille-extract en Lemon, Orange, Yuzu en Tangerine etherische oliën voor een heerlijke smaak.

NingXia Red (fles van 750 ml) is halal en koosjer.

 

Het gebruik van NingXia Red:

  • Gebruik NingXia Red in je smoothie, açai-ontbijt of sap als onderdeel van een snel en gemakkelijk ontbijt.
  • Bewaar NingXia Red op een koele plek en serveer het aan je gasten als gezond alternatief voor andere dranken.
  • Geef kinderen dit heerlijke drankje in plaats van frisdranken of sappen vol suiker.
  • Combineer met NingXia Nitro
  • Voeg 1 of 2 druppels van je favoriete etherische olie, geschikt voor inwending gebruik, toe voor extra smaak!

 

4 Pack Ningxia Red

€ 187,87

4 Pack Ningxia Red

€ 187,87

Neem jij graag een shot NingXia Red® bij je ontbijt? Dan is deze aanbieding perfect voor jou! Bereid je lijf voor op een periode vol energie. 

Inbegrepen:
NingXia Red® (4 x 750 ml)