Frequenties

Gepubliceerd op 20 maart 2023 om 12:50

Processen..

 

Herken je dat,.. dat je denkt dat je heel goed kunt uitleggen wat je bedoeld, maar dat de persoon tegenover je je aankijkt met een blik van; "waar heb je het over?"  Ik merk steeds vaker dat ik blijkbaar een hele andere visie heb op de wereld en de dingen die er gebeuren dan de mensen om me heen. En dat is helemaal niet erg, maar soms best wel verwarrend. Ben ik dan gek? Hoe kan het dan dat ik het wel zie, en zij het niet zien? Hoe kan je het nou niet zien?

En,.. waneer je het eenmaal ziet, kan je het niet meer niet zien.

Inmiddels heb ik het voor mezelf maar een beetje visueel proberen te maken, wat zorgt voor begrip en acceptatie. vooral met mezelf.  Ik had bedacht om het vooral te zien als een frequentie. alles is immers energie, en dus heeft ook alles een frequentie. En hoe hoger je in je frequentie zit, hoe minder je bereik is op een lagere. Net als op de radio, als je 104 fm luistert, dan hoor je op 98,3 niks.  Tenzij je terug schakelt naar 98,3 maar dan hoor je op 104 niks meer.

 

Alles kan gemeten worden in een hoeveelheid licht – en het aantal trillingen.

Wist je dat een gezonde cel een frequentie heeft van 62 tot 78 MHz? Wanneer je ziek bent ligt dit rond de 58 MHz of lager.

Dr. Robert O. Becker M.D legt in zijn boek The Body Electric uit dat iemands gezondheid vastgesteld kan worden op basis van de frequenties van het lichaam.

 

“Future medicine will be the medicine of frequencies.”

~ Albert Einstein

 

Bruce Tainio van Tainio Technologie, een onafhankelijke afdeling van de State University in Cheny, Washington, bouwde in 1992 de eerste frequentie monitor ter wereld – de Calibrated Frequency Monitor (CFM).

Hij ontdekte dat de gemiddelde frequentie van het menselijk lichaam overdag tussen de 62 en 68 MHz ligt. Een gezond lichaam ligt tussen de 62 en 78 MHz. Verkoudheid en griep starten rond 57-60 MHz en ziektes vanaf 58 MHz.

Frequenties spelen een belangrijke rol in het ontstaan van het universum. Dit omdat frequenties ervoor zorgen dat energie zich kan uiten in ieder mogelijke vorm – bijvoorbeeld deeltjes, atomen, planeten, sterren, sterrenstelsels, universums en levensvormen. Ieder natuurlijk of niet natuurlijk ding in het universum heeft een eigen unieke energie die vibreert op een bepaalde specifieke frequentie.

Alles en iedereen heeft een elektrische frequentie die gemeten kan worden in hertz.

We worden iedere dag beïnvloed door de frequenties om ons heen. Deze hebben dan ook invloed op ons algehele welbevinden.

Eigenlijk is het dus super belangrijk om je frequentie zo hoog mogelijk te houden.

Sinds ik mij ervan bewust ben dat deze frequentie zo bepalend kan zijn voor mijn gezondheid, probeer ik echt zoveel mogelijk dingen te doen die mij daarbij helpen. Ik mediteer ieder ochtend voor ik opsta en ook wanneer ik naar bed ga probeer ik even mijn momentje te zoeken om de dag met iets af te sluiten waarvoor ik dankbaar ben. Ik probeer zo gezond en verantwoord mogelijk te eten. En gister was ik bij Charlotte Labee, en ook zij liet nog even het verschil zien tussen een biologische tomaat en een gemanipuleerde tomaat uit de supermarkt. Kijk maar eens naar het verschil tussen de tomaten. de eerste tomaat is de biologische. Deze heeft een mooie en goede gesloten frequentie in tegenstelling tot de tomaat ernaast.  Dus ik kweek lekker mijn vensterbanken vol met stekjes van groenten en fruit voor het komende seizoen. 

 

Maar er zijn natuurlijk meerdere opties om goed voor jezelf te zorgen en je frequentie hoog te houden;

 

Doe en denk positief:
Een positieve gedachte kan je zo 15Hz opleveren. Positief denken is namelijk lichter dan negatief denken. Wees je bewust van je gedachtes, en daarmee dus ook van je uitspreekt. Je gedachten bepalen namelijk je emoties, en je emoties bepalen je woorden, vervolgens bepalen je woorden welke acties je onderneemt en welke resultaten die zullen geven. 

Hou van jezelf:
De eerste stap om je frequentie en vibraties te verhogen, is om van jezelf te houden. Liefde heeft één van de hoogste frequenties, namelijk 500 Hz.

Maak verbinding met je ziel:
Je ziel heeft de hoogste frequentie en vibraties van je hele lichaam. Je ziel is de ‘baas’ van je leven. Het is een licht wezen dat gevoed moet worden met licht.

Beoefen meditatie of yoga:
Meditatie helpt om je geest tot rust te brengen. Het brengt je frequentie en vibraties bijna meteen omhoog en helpt je deze de rest van de dag ook hoog te houden. Probeer het eens tien minuutjes per dag en voel hoe je kwaliteit van leven verbetert. Yoga is een bijzonder goed middel om je frequentie en vibraties omhoog te brengen omdat het beweging en meditatie combineert. Yoga is een work out voor zowel lichaam als geest en geeft je niet alleen kracht en uithoudingsvermogen, maar het verbindt je ook met je ziel (je diepere zelf) en brengt je een gevoel van rust.

Eet voedsel met hoge frequenties en vibraties:
Het beste voedsel om te eten is voor iedereen anders. Elk lichaam heeft zo z'n eigen behoeftes en needs. Ga eens op zoek naar wat dat voor jou lijf is. En voedsel met een hoog gehalte aan antioxidanten. Deze zijn naast super foods en voedsel dat direct van de bron komt goed om je frequentie en vibratie te verhogen. 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.