9. Vuur

Het licht laten schijnen over zaken,..

Een 9 vuur is vol passie en hartstocht. Maar ook actief, impulsief, extravert, geliefd en sociaal en een tikkeltje ongeduldig. Je hebt veel energie en gaat vaak recht op je doel af. Reageren doe je vanuit een impuls.

Jij laat het licht schijnen over situaties die voor jou allang duidelijk zijn maar voor een ander nog niet zichtbaar waren. Je houdt van praten en staat graag op het 'podium' en ontvangt ook graag applaus. Jouw manier van communiceren is eigenlijk altijd enthousiast, inspirerend en vol humor. Je hebt het hart op de tong.

Zijn mensen het niet met jou eens dan sluit jij je af. Kritiek krijgen vindt je niet fijn. En wanneer deze kritiek aanhoudt dan raak jij gestresst en uitgeblust; jouw vuurtje dooft. Fouten toegeven doe jij nagenoeg nooit.

Aroma Siez 15ml

€ 49,76

Aroma Siez 15ml

€ 49,76

Steunt ons in het vrijgeven van spanning in lichaam en geest. Helpt ons bij het loslaten van negatieve herinneringen die op een cellulair niveau vastzitten. Helpt ons om consistent te zijn in ons werk of bij projecten. Opent het keelchakra.

 

Keelchakra

 

Deze verfrissende melange is vooral geschikt voor de wintermaanden als de ademhaling wel wat hulp kan gebruiken. Stop een flesje in je tas en ruik eraan om de melange van basilicum, pepermunt en cipres diep in te ademen. Verrijkt met lavendel en kan gebruikt worden als bodymist. Vul een sprayfles met water en voeg enkele druppels olie toe. Het reinigen en hydrateren van de huid was nog nooit zo makkelijk!

 

Geranium 15ml

€ 65,28

Geranium 15ml

€ 65,28

Deze olie kan helpen bij de vermindering van angst voor verlating, liefde en toewijding. Het vraagt je meer om te accepteren en dus liefdevoller voor jezelf te zijn. Als je meer van jezelf hod, dan kun jij je volledig inzetten voor het liefhebben van anderen. Het helpt ergernis, spanningen en stress te verminderen en op te lossen, en helpt om negatieve emoties en herinneringen los te laten. Het geeft rust en hoop, werkt mentaal pijnstillend en brengt een gelukkig, tevreden en opwekkend gevoel.

 

Wortel-, Sacraal-, Zonnevlecht-, Hart-, en Keelchakra

 

Geraniumolie heeft een heerlijke roosachtige geur en staat bekend om zijn harmonieuze eigenschappen. Zowel de bloemen als de bladeren van de plant worden met stoom gedistilleerd. Geraniumolie bevat linalool en citronellol, bestanddelen die ook teruggevonden worden in rozenolie. De indianen maakten van de wortels van de geraniumplant een tonic om hun lichaam mee op te frissen. Voeg toe aan bodylotion om de huid heerlijk zacht aan te laten voelen. Combineer met Rose, Ylang Ylang en Joy.

  • Zoete, vrolijke geur.
  • Voeg toe aan bodylotion om de huid heerlijk zacht aan te laten voelen.
  • Brengt lichaam en geest in balans.

 

Inner Child 5ml

€ 49,34

Inner Child 5ml

€ 49,34

Inner Child kan als een warme deken van veiligheid zijn. En wanneer je je daar bevindt kun je op een andere manier naar de dingen en situaties kijken, veel loslaten wat je tegenhoudt in je leven. Het kanje door moeilijke verandringen heen helpen.

Onthoud dat het grootste deel van onze conditioneringen wordt opgeslagen wanneer we jong zijn, maar deze emotionele patronen hebben onbewust toch invloed op ons dagelijks leven. Laten we niet in een slachtofferrol gaan zitten, laat het los en ga verder.

 

Wortel-, Sacraal- en Zonnevlechtchakra

 

Maak een heerlijk warm bad nog fijner door een druppel Inner Child (in epsomzout) toe te voegen. Ontdek je ware aard met deze stimulerende olie. Verrijkt met Hawaiiaans sandelhout, ylang-ylang en tangerine voor een heerlijke geur. Neem een warm bad en voeg enkele druppels toe om tot rust te komen. Of voeg een druppel toe aan handcrème toe om de handen te voeden en hydrateren. Voor jezelf zorgen rook nog nooit zo lekker!

 

levertijd 3-5 werkdagen

Kunzea 5ml

€ 61,14

Kunzea 5ml

€ 61,14

De olie verlicht mentale stress en zuivert geest en lichaam van emotionele wonden. Wanneer wij oude wonden los laten (of genezen), dan kan ons lichaam beginnen met gedragspatronen te veranderen. Het zal vooral degene helpen die een slachtofferrol spelen. De emotionele wortels worden vaak geassocieerd met vertouwen van onszelf of anderen, schuld en schaamte. Allen kunnen los gelaten (geheeld) worden met ondersteuning van deze olie.

 

Zonnevlecht-, en Keelchakra

 

Deze fijne olie is afkomstig van de witte en roze bloemen van de plant die oorspronkelijk uit Australië komt. Kunzea heeft een warme, bosachtige geur en wordt al eeuwenlang gebruikt om de zintuigen te kalmeren. Voeg een druppel toe aan bodylotion voor mooie, soepele huid en om onzuiverheden te verminderen.