1. Water

Water heeft de behoefte om jou te laten zien wie je bent. Om onafhankelijk te zijn en z.n intuïtie te volgen. Water heeft ook het vermogen om anderen te spiegelen.

 

Probeer je eens voor te stellen wat water allemaal kan. Wanneer jij met je handen door het water beweegt, komt het water in beweging. En wanneer je het vervolgens met rust laat zal het water vanzelf weer stil komen te staan. Zo werkt het ook met mensen. Wanneer jij  1.Water in je reeks hebt, herken je dit dan ook? Heb je wel in gaten hoe krachtig water kan zijn? 

 

Je bent gevoelig voor stress. Dan ga je verstarren. Beweging is voor jou essentieel.

Stress Away 15ml

€ 49,34

Stress Away 15ml

€ 49,34

Zeg dag tegen stress! Trap op de rem met Stress Away, een zorgvuldig samengestelde melange van limoen, vanille, copaiba en lavender. Cedrol en eugenol, respectievelijk te vinden in cederhout en vanille, maken deze melange krachtig. Ideaal voor stressvolle en drukke momenten.Verrijkt met de houtachtige geur van ocotea, onze geliefde olie uit Ecuador.

  • Stimuleer rust en positiviteit.
  • Voeg toe aan je dagelijkse gezichtscrème, douchegel of een basisolie.
  • Je zorgen zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

 

Mensen die lijden aan chronische stress hebben vaak de neiging om een zwakker immuunsysteem te ontwikkelen en vroegtijdige veroudering van de cellen te creëren. Deze mix is speciaal geformuleerd voor het verlichten van de dagelijkse onrust en spanningen.

Gebruik: smeer op alle chakra punten en/of doe een paar druppels in een daarvoor geschikte verstuiver. 

levertijd 3-5 werkdagen

Motivation 5ml

€ 80,16

Motivation 5ml

€ 80,16

Als je vast zit of als je hulp nodig hebt om in actie te komen dan is dit de olie voor jou! Allemaal hebben we periodes in ons leven wanneer het moeilijk is om gefocust te blijven op datgene wat we moeten doen om voorruit te komen. Motivation kan ons helpen met het uitstelgedrag en ondersteunen in het overwinnen van de weerstand(en) die we tegen komen. Het ondersteund ons met de positieve energie die we nodig hebben hiervoor.

Keel- en Hartchakra

Geniet van de opzwepende geur van Motivation. Laat je inspireren door de kruidige en zoete geur van Roomse kamille, zwarte spar en ylang-ylang. Vul een sprayfles met water, voeg enkele druppels olie toe en spray op het haar en lichaam voor directe verfrissing. Geloof in de kracht van je dromen en maak dromen waar door enkele druppels toe te voegen aan bodylotion. Begin de dag vol zelfvertrouwen en goede moed. Laat je inspireren door Motivation!

 

levertijd 3-5 werkdagen

Awaken 15ml

€ 81,18

Awaken 15ml

€ 81,18

Wat je ook wilt laten zien in je leven of bedrijf, ga vanuit die intentie de olie gebruiken en deze zal je helpen om inzicht te krijgen in wat er moet worden getransformeerd of zichtbaar gemaakt moet worden voor jou, en door jou om datgene te bereiken of te worden. Wordt wakker en neem jezelf mee naar het volgende level.

Keel- en  Derde oogchakra

 

Met Awaken kun je de hele wereld aan! Breng aan op de polsen om kalmte en rust te stimuleren. Verrijkt met vijf speciale Young Living-melanges. Voeg enkele druppels toe aan een warm bad om zorgen als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen. Gebruik deze krachtige melange als je op zoek bent naar positiviteit.

 

levertijd 3-5 werkdagen