2. Aarde

2 Aarde is de moeder energie.  In het zorgen voor een ander ligt een grote behoefte, maar vergeet je zelf daardoor niet. Veranderingen zijn lastig, nemen hun eigen tempo en zullen dus nooit  'even snel' doorgevoerd gaan worden. Net als de aarde draait in zijn eigen tempo, versnelling is niet mogelijk. Maar zorg je er goed voor, dan zul je veel kunnen oogsten. Aarde mensen voeden zich ook het liefst met alles wat vanuit de aarde groeit. 

 

Lichamelijk contact, knuffelen, is noodzakelijk. Ze zijn betrouwbaar, onverstoorbaar, maar hebben ook veel emoties in hun lijf.

 

Wees je ervan bewust dat je niet teveel weggeeft, dan houdt jij je energielevel op pijl.

Inner Child 5ml

€ 49,34

Inner Child 5ml

€ 49,34

Inner Child kan als een warme deken van veiligheid zijn. En wanneer je je daar bevindt kun je op een andere manier naar de dingen en situaties kijken, veel loslaten wat je tegenhoudt in je leven. Het kanje door moeilijke verandringen heen helpen.

Onthoud dat het grootste deel van onze conditioneringen wordt opgeslagen wanneer we jong zijn, maar deze emotionele patronen hebben onbewust toch invloed op ons dagelijks leven. Laten we niet in een slachtofferrol gaan zitten, laat het los en ga verder.

 

Wortel-, Sacraal- en Zonnevlechtchakra

 

Maak een heerlijk warm bad nog fijner door een druppel Inner Child (in epsomzout) toe te voegen. Ontdek je ware aard met deze stimulerende olie. Verrijkt met Hawaiiaans sandelhout, ylang-ylang en tangerine voor een heerlijke geur. Neem een warm bad en voeg enkele druppels toe om tot rust te komen. Of voeg een druppel toe aan handcrème toe om de handen te voeden en hydrateren. Voor jezelf zorgen rook nog nooit zo lekker!

 

levertijd 3-5 werkdagen

Magnify your purpose is een waanzinnige mix van van oliën die helpt bij verschijnselen van uitstel, slachtofferschap en zelfmedelijden. Het beschermt tegen negatieve emoties en ondersteund bij het krijgen van inzicht in en vooruitkijken naar je doelen. Gebruik het voor ondersteuning bij het maken van grote persoonlijke veranderingen of stemmingswisselingen.

 

Alle chakra'sOntdek je passie en haal het maximale uit het leven met Magnify Your Purpose. Melange van salie, nootmuskaat en kaneel met een warme, kruidige geur. Breng voor het mediteren aan op de polsen. Breng de zintuigen terug in balans door de warme geur diep in te ademen en je aandacht te richten op innerlijke rust, overvloed en doelgerichtheid. Breng één of twee druppels aan op de handpalm, wrijf de handen samen en adem de geur in (verdun indien nodig). Stop een flesje in je handtas zodat je altijd en overal van een motiverende boost kunt genieten.

 

levertijd 3-5 werkdagen

 

Valor 5ml

€ 62,07

Valor 5ml

€ 62,07

Deze olie is een kracht gevende mix van verschillende essentiële oliën die zowel het fysieke als de spirituele aspecten van het lichaam ondersteuning geeft, om gevoelens van kracht, moed en zelfvertrouwen te verhogen in tijden van tegenspoed. De olie is bekend om zijn beschermende kwaliteiten en kan het lichaam helpen om zlef zijn balans en richting te corrigeren. De Valor olie heeft het vermogen om ons het gevoel van eigenwaarde en moed vanuit het hart te geven, om emoties los te laten die ons tegen kunnen houden in het leven.

 

Wortel-, Zonnevlecht-, Hart-, Keel- en Derde oogchakra

 

Een harmonieuze melange van zwarte spar, Marrokaans wormkruid, kamferhout, geranium en wierook met een zoete, kruidige geur. Geniet de hele dag door van de verkwikkende geur door de melange aan te brengen op je polsen. Meng met een basisolie om vermoeide spieren te ontspannen. Stimuleer rust en positiviteit met deze sensuele olie die toegevoegd kan worden aan bodylotion of douchegel.

  • Opbeurend en stimulerend.
  • Geeft moed en zelfvertrouwen.
  • Gebruik bij een ontspannende massage.