Ben je bekend met essentiële oliën?  Ja? Want dan weet je natuurlijk al wat ik je wil vertellen. En anders leg ik je even kort uit waarom ik vertrouw op deze magische substantie die gemaakt wordt van alleen de beste planten, gewassen en bomen uit de natuur. Tegenwoordig kiezen veel mensen voor het gemak van de symptoombestrijding. Dan zijn we er maar vanaf.  Maar wat we daarmee vergeten is dat je lichaam je eigenlijk iets probeert te vertellen. Het is niet voor niets dat je hoofdpijn hebt. Of dat je een blauwe plek krijgt na een flinke valpartij. Je lijf zegt; Stop, geef me even te de tijd om te herstellen. Alleen vinden wij dat we die tijd niet hebben, en dus pakken we een middeltje of pilletje die de pijn onderdrukt en gaan we verder met waar we mee bezig waren. 

Nou zeg ik hiermee niet dat je bij ieder wissewasje thuis moet gaan zitten wachten tot het over is, maar je kan wel kijken naar wat je zou kunnen doen om het herstel te bevorderen, of preventief in kan gaan zetten (actie) om te voorkomen dat iets weer gebeurd. En daar komen we dan terecht bij deze kleine wondertjes uit de natuur, die zeer grootse dingen in beweging kunnen zetten. 

De oliën zetten altijd iets in gang. De natuur beweegt namelijk ook altijd. Een leerproces, herkenning, persoonlijke ontwikkeling, verbetering van je gezondheid, alles is mogelijk. Ik ben elke keer opnieuw dankbaar wanneer de olie doet waar ie voor gemaakt is. Verwondering alom, voor hoe goed de natuur dit toch allemaal in zijn macht heeft om ons te helpen. 

 

Inmiddels ruim 5,5 jaar geleden kwam ik in aanraking met de oliën. Op een info middag bij mijn zus werd ik overspoeld met toffe verhalen en super interessante ervaringen, dat ik hier natuurlijk meer van moest weten. Ik zou de medicatie van mijn dochter wellicht kunnen vervangen door het smeren van een olie? En de kinderen worden rustiger voor ze naar bed gaan wanneer je diffuser aanzet?? En ook het snurken van mijn man (die had ik toen nog)  zou misschien wel eens kunnen verdwijnen door het gebruik van de juiste olie? Ik werd er razend enthousiast van, dit paste precies bij mij. Ik kocht (bijna) meteen de starterskit, want daar zat ook diffuser bij, en kon aan de slag. 

En het was gewoon echt zo! Door een mix van de juiste oliën konden we de medicatie laten staan. Hoe fijn is dat! Want je hebt geen idee wat die medicatie op de lange termijn doet met je brein en de ontwikkeling van je kind op de lange termijn. En daar zeggen ze verder ook niks over. Ik ben zo blij dat ik die stap toen genomen heb!  Ook zette ik 's avonds na het eten de diffuser aan, even relaxen met een olie die kalmeert en alle drukte van de dag even laat zakken. Rust in de keet, ik wist niet wat me overkwam!  Slapen was overigens nooit probleem, maar in slaap komen wel, en ook dat was hiermee ineens verleden tijd. Ik heb alles wat ik kon vinden over essentiële oliën opgezocht en ieder flesje moest natuurlijk geprobeerd worden. Wauw! Buiten het feit dat dit vooral goed was onze gezondheid werd (en word ik er nog steeds) iedere dag opnieuw heel erg blij van! 

 

Vanuit mijn enthousiasme ging ik dit natuurlijk delen met de mensen om me heen, en ook de klanten in de salon moesten er aan geloven. Vanaf dat moment staat er ook een diffuser in de salon. Heerlijk vind ik het. Intussen heb ik al een heus team bij elkaar verzameld die allemaal net zo enthousiast zijn als ik. (het werkt aanstekelijk) En stuk voor stuk zetten we, ieder op z'n eigen manier, de oliën in binnen ons bedrijf. Hoe tof is dat! 

Mocht je daar meer over over willen weten, vul dan even het contactformulier in onderaan de pagina en vermeldt er even bij dat je graag meer zou willen weten over het zakelijke stuk binnen Young Living.

 

En dan die Starterskit. Tsja, eigenlijk hoort deze puur natuur EHBO-welnessbox thuis in ieder gezin. Eigenlijk zou ieder kind hier mee op moeten groeien. Dat wij als ouders, onze kinderen deze wijsheid kunnen meegeven betekend toch veel meer dan alleen maar waardevol? Mijn dochters vragen eerst naar een olie voordat ze  'ergens anders' naar grijpen. En daarom bied ik de kit ook hier aan. Met 1 klik op de knop ben je een al een stap dichterbij  jouw schone en verantwoorde toekomst! 

STARTERKIT AANBIEDING!!

Starterskit met Dewdrop en Desert Mist diffuser

€ 189,86
STARTERKIT AANBIEDING!!

Starterskit met Dewdrop en Desert Mist diffuser

€ 189,86

Deze bundel bevat veel meer dan dat je denkt dat je in huis haalt.

Kies met deze kit voor de ultieme Young Living-ervaring! De premium starterkit is perfect voor mensen die hun leven écht willen veranderen. De kit bevat alles wat je nodig hebt om de kracht van etherische olie op een handige manier te ontdekken.

De Premium Starterkit bevat:

 • Dewdrop Diffuser 
 • Desert Mist Diffuser

 

Premium etherische oliecollectie*:

 • Lavender (5 ml)
 • Peppermint (5 ml)
 • Lemon (5 ml)
 • Frankincense (5 ml)
 • Di-Gize (5 ml)
 • Thieves® (5 ml)
 • Young Living Purification™ (5 ml)
 • Young Living R.C.™ (5 ml)
 • Copaiba (5 ml)
 • Young Living Stress Away™ (5 ml)
 • Blue Relief (5ml) NIEUW! 
 • V-6 Vegetable Oil (58ml) NIEUW! 

     

 • AromaGlide™ Roller Fitment
 • 10 visitekaartjes
 • 10 proefmonsterflesjes
 • Catalogus
 • Brochure (Ontdek de Young Living-levensstijl)
 • 1 zakje NingXia Red® Singles (60 ml) 

 

 

 

Nadat je je bestelling hebt geplaatst neem ik contact met je op in verband met het aanmaken van je account en de begeleiding omtrent het gebruik van de oliën op de juiste manier. Ook ontvang je van mij persoonlijk nog een welkomspakketje en een wekelijkse mailing (die automatisch stopt na het uitleggen van alle oliën uit deze kit) zodat je helemaal klaar bent voor jouw holistische start! 

En je ontvangt van mij ook dan het betaalverzoek, gezien mollie nog niet helemaal naar behoren werkt. 

excl verzendkosten.