6. Metaal

Iedereen is gelijk.

 

Jij bent van alle verschijningsvormen het meest trouw en hebt loyaliteit en eerlijkheid hoog in het vaandel. Je bent zeer zorgzaam voor de mensen om je heen. Voor jou is iedereen gelijk; niemand is beter dan de ander. Jouw gevoel voor rechtvaardigheid is ook groot.

Daar waar jij respect heel hoog hebt staan, zal je ook diep gekwetst worden wanneer men jou respectloos behandeld. Jij stelt hoge eisen aan jezelf, maar verwacht dat ook van de ander. Wees je ervan bewust dat jouw lat, niet de lat van de ander is of kan zijn, ook al vindt je dit heel moeilijk.

Dat je moeite hebt met leiding, daar kan jouw leidinggevende niks aan doen. Meditatie en spiritualiteit heb je nodig om te kunnen zijn wie je bent.

Joy 15ml

€ 66,85

Joy 15ml

€ 66,85

Deze olie bevorderd de emoties van liefde, geluk en vertrouwen. Het helpt met het loslaten van emotionele blokkades van de liefde; eigenliefde en vertouwen. Het helpt ons ook met het loslaten van leed en depressie die is opgeslagen in het hart en onze longen.

 

Sacraal-, Zonnevlecht-, en Hartchakra

 

Betoverende melange van roos, palmarosa, roomse kamille, jasmijn, geranium, ylang-ylang, tangerine, koriander, citroen en bergamot. Rozenolie ondersteunt het hartchakra en stimuleert liefde, compassie en medeleven. Voeg een vleugje vrolijkheid toe aan het leven met deze vrolijke melange. Gebruik als dagelijks parfum en word verliefd op de heerlijke geur. Voeg enkele druppels toe aan bodylotion om de huid te verwennen.

  • Zoete geur.
  • Stimuleert dankbaarheid.
  • Verfrissend en verzorgend.

 

levertijd 3-5 werkdagen

Deze olie stimuleert gevoelens van kracht, zelfbeschikking, aarding en veiligheid, dat resulteert alsof je dichtbij de natuur bent. Deze spirituele mix van essentiële oliën roept heilige gevoelens op, wat je terug vindt in de bergen. Het biedt de kracht en bescherming van Moeder Natuur en kan helpen om veiligheid, kracht en macht in onszelf terug te vinden.

 

Wortel-, Keelchakra

 

Haal de natuur in huis met Sacred Mountain. Verrijkt met cederhout, zwarte spar en ylang-ylang die samen een krachtige combinatie vormen. Stop. Neem diep adem. Breng aan op de polsen om te ontspannen en te genieten van de unieke geur. Stimuleer kracht en innerlijke rust door de olie te verdunnen met een basisolie en je slapen te masseren als het leven overweldigend is.

 

levertijd 3-5 werkdagen

Stress Away 15ml

€ 49,34

Stress Away 15ml

€ 49,34

Zeg dag tegen stress! Trap op de rem met Stress Away, een zorgvuldig samengestelde melange van limoen, vanille, copaiba en lavender. Cedrol en eugenol, respectievelijk te vinden in cederhout en vanille, maken deze melange krachtig. Ideaal voor stressvolle en drukke momenten.Verrijkt met de houtachtige geur van ocotea, onze geliefde olie uit Ecuador.

  • Stimuleer rust en positiviteit.
  • Voeg toe aan je dagelijkse gezichtscrème, douchegel of een basisolie.
  • Je zorgen zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

 

Mensen die lijden aan chronische stress hebben vaak de neiging om een zwakker immuunsysteem te ontwikkelen en vroegtijdige veroudering van de cellen te creëren. Deze mix is speciaal geformuleerd voor het verlichten van de dagelijkse onrust en spanningen.

Gebruik: smeer op alle chakra punten en/of doe een paar druppels in een daarvoor geschikte verstuiver. 

levertijd 3-5 werkdagen