5. Aarde

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.

 

Jij, 5 aarde, kan alles wat je maar wil! Jij zult alles uitproberen wat je leuk lijkt, het liefst alle dingen die een ander niet doet en het zal je waarschijnlijk nog makkelijk afgaan ook!

Jouw leven zal bestaan uit veel pieken en dalen. Omdat jouw energie groot en complex is. Jij bent het balanspunt in de Baqua (alle elementen ) maar jij zal je nooit volledig begrepen voelen.

Mensen volgen jou automatisch, jij bent van nature een echte leider. Echter voel jij niet die verantwoordelijkheid die wel van jou verwacht als leider.

Als mens van uitersten is balans vinden voor jou erg belangrijk.

RutaVaLa 5ml

€ 52,53

RutaVaLa 5ml

€ 52,53

Deze olie kan de energie van het lichaam weer in evenwicht brengen. Vooral wanneer de energiën (zeer) uitgeput zijn als gevolg van extreme stress of emotioneel 'trauma'. Kan helpen om de emoties te bevrijden, de balans te zoeken van het emotionele lichaam en ons helpen meer volledig aanwezig te zijn.

 

Hartchakra

 

Krachtige melange van lavendel, valeriaan en wijnruit. Breng de chakras in balans en bereid je voor op je dagelijkse meditatie door deze melange aan te brengen op de hals, je ogen te sluiten en de geur diep in te ademen. Voeg toe aan bodylotion om de huid te laten stralen en er gezond uit te laten zien. Sta open voor rust en positiviteit. Waar wacht je nog op? Stop. Neem diep adem. Word de persoon die je altijd al wilde zijn met RutaVala!

 

levertijd 3-5 werkdagen

Believe 15ml

€ 62,07

Believe 15ml

€ 62,07

Believe is een kalmerende mix die ons innerlijke bewustzijn opent naar ons potentieel, zodat we een meer vervullend leven kunnen leven. Het zal ons steunen in de wetenschap dat we onze situatie kunnen veranderen. Je krijgt niet wat je wil, maar wat je gelooft!

 

Zonnevelcht-, Hartchakra

 

Believe bevat blauwe spar uit Idaho en ylang-ylang van de Young Living-boerderij in Ecuador. Deze melange heeft een aangename geur die zowel aardend als verkwikkend is.

Balsemzilverspar uit Idaho en wierook moedigen kracht en geloof aan. Deze melange kan dienen als ondersteuning terwijl je een hoger niveau van bewustzijn bereikt, vooral als deze gecombineerd wordt met andere complementaire oliën. Als je emotionele terugslagen en barrières kunt overwinnen, zul je jouw ware en onbeperkte potentieel kunnen bereiken.

 

Vetiver 5ml

€ 33,42

Vetiver 5ml

€ 33,42

Vetiver olie werkt psychologisch aardend, kalmerend en stabiliserend. De olie bevordert de doorstroming en balans van de energie in het lichaam. Daardoor komt er balans in het centrale zenuwstelsel en dit geeft een gevoel van aarding, stabilisatie, evenwicht en kalmte. Voor degene die naar rust, vrede en kalmte snakt is dit de aangewezen olie. Het zet je weer met beide benen op de grond en sterkt je zelfbewustzijn.

 

Wortel-, Hartchakra

 

Deze sensuele, ietwat exotische olie is afkomstig van een gras dat voornamelijk voorkomt in Azië. Deze olie, die ontstaat door de wortels van de plant te distilleren en eeuwen geleden al gebruikt werd, wordt veel gebruikt in parfum, zeep en moisturiser. Vul een sprayfles met water om de enigszins zware geur op een handige manier te verspreiden. Voeg enkele druppels toe aan douchegel om lichaam en geest op te frissen en de dag goed te beginnen.

 

levertijd 3-5 werkdagen

Stress Away 15ml

€ 49,34

Stress Away 15ml

€ 49,34

Zeg dag tegen stress! Trap op de rem met Stress Away, een zorgvuldig samengestelde melange van limoen, vanille, copaiba en lavender. Cedrol en eugenol, respectievelijk te vinden in cederhout en vanille, maken deze melange krachtig. Ideaal voor stressvolle en drukke momenten.Verrijkt met de houtachtige geur van ocotea, onze geliefde olie uit Ecuador.

  • Stimuleer rust en positiviteit.
  • Voeg toe aan je dagelijkse gezichtscrème, douchegel of een basisolie.
  • Je zorgen zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

 

Mensen die lijden aan chronische stress hebben vaak de neiging om een zwakker immuunsysteem te ontwikkelen en vroegtijdige veroudering van de cellen te creëren. Deze mix is speciaal geformuleerd voor het verlichten van de dagelijkse onrust en spanningen.

Gebruik: smeer op alle chakra punten en/of doe een paar druppels in een daarvoor geschikte verstuiver. 

levertijd 3-5 werkdagen