3. Hout

3 Houtjes zijn altijd in beweging, zitten altijd vol met ideeën en hebben ook altijd energie. Niet iedereen kan dit tempo bijhouden, dus wees je daar van bewust. Wat ook betekend dat vanuit hun enthousiasme overal aan beginnen, maar het eigenlijk nooit afmaken. Leggen snel verbanden en snappen gelijk waar iets over gaat.

 

Het is voor 3 Hout erg belangrijk dat ie kan groeien, kan blijven ontwikkelen. Ze hebben een onafhankelijke drive, maar vinden het wel belangrijk om betrokken te blijven met hun naasten.

Grounding 5ml

€ 29,44

Grounding 5ml

€ 29,44

Grounding zal je helpen om terug te gaan naar de realiteit en je helpen met de keuzes die je moet maken, die jou in staat stellen om verder te gaan. Zal degene helpen die zich vervelen of verloren voelen.  Het is makkelijker om je los te koppelen van de werkelijkheid. We zijn of enthousiast over nieuwe ideeën of willen ontsnappen in onze eigen fantasiewereld. Echter, terwijl we dit doen, maken wij keuzes die kunnen leiden tot een aantal zeer ongelukkige omstandigheden.

 

Hartchakra

Prikkel de zintuigen met Grounding. Voeg enkele druppels toe aan een sprayfles met water en spray op het haar en lichaam voor directe verfrissing. Combineer met White Fir, Juniper of Ylang Ylang. Breng aan op de polsen en hals voor een ontspannende geur en om de zintuigen in balans te brengen. Perfect voor als je behoefte hebt aan een moment van rust.

levertijd 3-5 werkdagen

 

Magnify your purpose is een waanzinnige mix van van oliën die helpt bij verschijnselen van uitstel, slachtofferschap en zelfmedelijden. Het beschermt tegen negatieve emoties en ondersteund bij het krijgen van inzicht in en vooruitkijken naar je doelen. Gebruik het voor ondersteuning bij het maken van grote persoonlijke veranderingen of stemmingswisselingen.

 

Alle chakra'sOntdek je passie en haal het maximale uit het leven met Magnify Your Purpose. Melange van salie, nootmuskaat en kaneel met een warme, kruidige geur. Breng voor het mediteren aan op de polsen. Breng de zintuigen terug in balans door de warme geur diep in te ademen en je aandacht te richten op innerlijke rust, overvloed en doelgerichtheid. Breng één of twee druppels aan op de handpalm, wrijf de handen samen en adem de geur in (verdun indien nodig). Stop een flesje in je handtas zodat je altijd en overal van een motiverende boost kunt genieten.

 

levertijd 3-5 werkdagen

 

Clarity 15ml

€ 64,08

Clarity 15ml

€ 64,08

Deze olie maakt de geest helder en bevordert de waakzaamheid. Deze olie is een uitstekende blend van essentiële oliën die een grotere concentratie/ helderheid ondersteunen en je beter laat focussen. Gebruik het voor een test, examen, bijeenkomst of wedstrijd om de juiste hersenactiviteit te creëren. 

Alle chakra's

Clarity is ontworpen om alertheid en het concentratievermogen te ondersteunen. Melange van basilicum, pepermunt en jasmijn, oliën die lichaam en geest energie geven en stimuleren. Verrijkt met rozemarijn, dat vroeger al gebruikt werd om de hersenen te prikkelen. Bewaar een flesje op kantoor en ruik eraan als je behoefte hebt aan energie. Of verdun met een kokosolie en breng voor het slapen gaan aan over het hele lichaam om de huid te voeden.

 

levertijd 3-5 werkdagen

Hong Kuai 5ml

€ 86,86

Hong Kuai 5ml

€ 86,86

Deze olie heeft een aangename geur die een diep gevoel van ontspanning verzorgd. Het creeërt een algehele balans van lichaam, geest en ziel. Hong Kuai etherische olie helpt het lichaam aarden en verlicht spirituele, mentale en emotionele spanning. Het opent het derde oog en dus opent bewustzijn, intuïtie en mogelijkheden. Zeer goed voor meditatie, yoga of ontwikkeling.

Wortel-, Hart-, en Kruinchakra 

Olie met een frisse, rustgevende geur die doet denken aan het bos. Deze cipres komt voornamelijk voor in de hoge bergen van het tropisch regenwoud van Taiwan. De boom werd vroeger vooral gebruikt om tempels en altaren te bouwen. De olie kan aangebracht worden op de hals en polsen voor een verfrissend effect. Verdun met een basisolie om de geur nog subtieler te maken. Laat de olie aan de lucht drogen.