4. Hout

Met alle winden meewaaien,..

 

4 Hout mensen zijn de bruggenbouwers, ze brengen mensen bij elkaar. Voor jou is verbinding één van de belangrijkste dingen, dat heb jij echt nodig.  je bent ook enorm creatief en vindingrijk. Ook jouw hoofd zit altijd vol met ideeën. 

Jij bent van alle verschijningsvormen het meest emotioneel. Sterke stemmingswisselingen, snel geïrriteerd en prikkelbaar zijn, horen bij jou.

Hout mensen zijn verslavingsgevoelig, wees je daarvan bewust. Meditatie is voor jou belangrijk om  tot rust te komen. 

Grounding 5ml

€ 29,44

Grounding 5ml

€ 29,44

Grounding zal je helpen om terug te gaan naar de realiteit en je helpen met de keuzes die je moet maken, die jou in staat stellen om verder te gaan. Zal degene helpen die zich vervelen of verloren voelen.  Het is makkelijker om je los te koppelen van de werkelijkheid. We zijn of enthousiast over nieuwe ideeën of willen ontsnappen in onze eigen fantasiewereld. Echter, terwijl we dit doen, maken wij keuzes die kunnen leiden tot een aantal zeer ongelukkige omstandigheden.

 

Hartchakra

Prikkel de zintuigen met Grounding. Voeg enkele druppels toe aan een sprayfles met water en spray op het haar en lichaam voor directe verfrissing. Combineer met White Fir, Juniper of Ylang Ylang. Breng aan op de polsen en hals voor een ontspannende geur en om de zintuigen in balans te brengen. Perfect voor als je behoefte hebt aan een moment van rust.

levertijd 3-5 werkdagen

 

Forgiveness 5ml

€ 83,57

Forgiveness 5ml

€ 83,57

Het helpt je om anderen te vergeven, maar ook om jezelf te vergeven. Het ondersteunt je om in te zien dat dingen die in het verleden zijn gebeurd los gelaten mogen worden. Daarmee keur je een actie van iemand of jezelf niet perse goed, maar je laat het los uit jouw systeem, zodat jij er geen last meer van hebt. Op die manier ontstaat er weer ruimte voor nieuwe ideeën.

Wortel-, Sacraal-, Zonnevlecht-, en Hartchakra

 

Forgiveness heeft een zoete, kruidige geur. Transformeer je leven door deze melange op de hals aan te brengen, zodat je het verleden los kunt laten en de toekomst met open armen tegemoet kunt gaan. Breng één of twee druppels indien gewenst aan op de borstkas om van de geur van wierook, roos en geranium te genieten. Rozenolie ondersteunt het hartchakra en onvoorwaardelijke liefde.

 

levertijd 3-5 werkdagen

Clarity 15ml

€ 64,08

Clarity 15ml

€ 64,08

Deze olie maakt de geest helder en bevordert de waakzaamheid. Deze olie is een uitstekende blend van essentiële oliën die een grotere concentratie/ helderheid ondersteunen en je beter laat focussen. Gebruik het voor een test, examen, bijeenkomst of wedstrijd om de juiste hersenactiviteit te creëren. 

Alle chakra's

Clarity is ontworpen om alertheid en het concentratievermogen te ondersteunen. Melange van basilicum, pepermunt en jasmijn, oliën die lichaam en geest energie geven en stimuleren. Verrijkt met rozemarijn, dat vroeger al gebruikt werd om de hersenen te prikkelen. Bewaar een flesje op kantoor en ruik eraan als je behoefte hebt aan energie. Of verdun met een kokosolie en breng voor het slapen gaan aan over het hele lichaam om de huid te voeden.

 

levertijd 3-5 werkdagen

Frankincense 5ml

€ 47,75

Frankincense 5ml

€ 47,75

Traditioneel werd deze olie gebruikt bij meditatie, het maakt de ademhaling rustiger, terwijl die zich ook verdiept. De olie heeft een zoete, frisse, fruitige, warme en houtachtige geur dat stimulerend en opwekkend is voor de geest. (Een druppel op je kruin houdt je beter in het hier en nu).

Hart-, Keel-, Derde oog-, en Kruinchakra

Geef het leven een vleugje elegantie met deze warme, houtachtige geur. Wierookolie, oftewel de koning van de etherische olie, wordt al eeuwenlang als zeer waardevol beschouwd en gebruikt in huidverzorgingsrituelen. De olie kan op veel verschillende manieren gebruikt worden, schoonheidsrituelen ondersteunen en mindfulness stimuleren. Voeg simpelweg enkele druppels toe aan gezichtscrème om een gezonde gloed te onthullen.

  • Zoete, kruidige geur.
  • Vermindert onzuiverheden.
  • Ondersteunt een gezond uitziende huid.

 

levertijd 3-5 werkdagen