WAAROM THIEVES? 

Thieves®, een gepatenteerde etherische oliemelange van Young Living, is geïnspireerd door de legende van vier Franse dieven uit de vijftiende eeuw die een speciale aromatische combinatie van kruidnagel, rozemarijn en andere botanische ingrediënten samenstelden en droegen om zich te beschermen tijdens het beroven van de levenden en doden.

Toen ze uiteindelijk gearresteerd werden, erkenden de Franse autoriteiten dat het mengsel zo waardevol was dat de dieven een lagere straf kregen, op voorwaarde dat ze de ingrediënten van deze geheime formule deelden. En zo werd een moderne musthave geboren uit een legende!

WAT IS THIEVES? 

Thieves® is een warme, kruidige melange die zeer geliefd, bekend en ongelooflijk veelzijdig is. Thieves® is niet alleen als losse olie te koop, maar is ook een belangrijk ingrediënt in veel schoonmaakmiddelen en producten voor de persoonlijke verzorging. Deze producten vervangen agressieve chemische geuren met plantaardige ingrediënten en ingrediënten met natuurlijke oorsprong voor superieure reinigingskracht en een schone, verzorgde huid.

 

Thieves® is geïnspireerd door de kracht van planten en bevat de volgende etherische oliën:

  • Kruidnagel - Zoete, stimulerende en exotische etherische olie die bij gebruik op de huid een aardende ervaring biedt.
  • Citroen - Pittige, frisse en zeer opbeurende olie. Oftewel zonneschijn in een flesje!
  • Kaneelschors - Warme, geruststellende olie die de zintuigen kalmeert en de huid reinigt.
  • Eucalyptus radiata - Energieke, koele olie die de zintuigen prikkelt met een lichte muntgeur.
  • Rozemarijn - Frisse, reinigende en kruidige olie die helder nadenken ondersteunt.

  
Seed to Seal®
Wij zijn er trots op dat we een uitgebreide collectie etherische oliën en plantaardige, met etherische olie verrijkte producten aan kunnen bieden die dankzij de standaarden van ons Seed to Seal-programma een weerspiegeling zijn van het beste van de natuur. Seed to Seal levert uitmuntende producten op die samengesteld zijn volgens drie pilaren - inkoop, wetenschap en standaard - zodat het hele gezin met iedere zuivere etherische olie en andere producten kan profiteren van de voordelen van onze wereldwijde bronnen en leiderschap in de branche.