8. Aarde

Ruwe bolster Blanke pit

 

Een 8 aarde heeft een enorme innerlijke wijsheid. Wanneer jij om advies vraagt, dan luister je daarnaar maar zult vanuit jouw eigen innerlijke weten besluiten wat je daar mee gaat doen. Het liefst verstop jij je op het moment dat je over situaties moet of wil nadenken.

Emoties tonen is lastig voor jou, je laat ze liever niet zien. Daar zie jij de noodzaak niet van in. Hierdoor kom jij harder over dan je eigenlijk bent.

Door jouw enorme wijsheid, snel van begrip zijn, goed kunnen denken, is eigendunk jou niet vreemd. En dat is niet heel raar, want meestal heb jij ook gelijk.

Door de energie van de 8 ( een lemniscaat, het oneindige)  kun jij in kringetjes blijven denken. Wees je hiervan bewust.

Common Sense 5ml

€ 54,45

Common Sense 5ml

€ 54,45

Common Sense is een uniek mengsel van 7 oliën dat ons helpt om betere besluitvorming te maken die tot verhoogde welness, doel en overvloed kan leiden. Als we gestresst zijn hebben we de neiging om sneller beslissingen te nemen zonder er over na te denken. Het brengt ons zenuwstelsel tot rust.

 

Zonnevlecht-, en Hartchakra

 

Common Sense stimuleert rust en ondersteunt het concentratievermogen. Ruik direct aan het flesje om innerlijke rust te creëren terwijl je geniet van de warme geur van wierook en de frisse geur van limoen en ylang-ylang.

levertijd 3-5 werkdagen

 

Sale!

Transformation 15ml

€ 120,31 € 108,28
Sale!

Transformation 15ml

€ 120,31 € 108,28

Deze olie helpt bij het loslaten van patronen of traumatische ervaringen die zijn opgeslagen op cellulair niveau. Het helpt ons oude overtuigingen los te laten en nieuwe te verankeren. Dit is heel belangrijk als we vernadering willen maken bij ons zelf. Dat is waarom hij zo mooi werkt voor ons of onze huisdieren als we door veranderingen heen gaan.

 

Wortel-, Zonnevlecht-, Keel-, Derde oogchakra 

 

Verkwikkende melange van blauwe spar, ocotea en wierook. Breng aan op de hals voor een verkwikkende, krachtige geur die je aanspoort om het oude los te laten en het nieuwe te omarmen. Verdun met een basisolie en breng voor het mediteren aan op de borstkas om positiviteit en geluk te stimuleren.

levertijd 3-5 werkdagen

 

De Tranquil is een eigen ontwikkeld mengsel van Lavender, Cedarwoon en Roman Chamomille, geformuleerd ter ondersteuning van het lichaam en de geest te kalmeren en ontspannen. Deze drie oliën zijn alle drie gedocumenteerd als in; het verminderen van rusteloosheid, het afnemen van angst, en het geven van een kalmerend en rustgevend gevoel in lachaam en geest. Deze combinatie werkt zo verheffend als ontspannend en kan een goede nachtrust bevorderen, maar ook stress tegen gaan.

 

Alle chakra's

 

levertijd 3-5 werkdagen

Magnify your purpose is een waanzinnige mix van van oliën die helpt bij verschijnselen van uitstel, slachtofferschap en zelfmedelijden. Het beschermt tegen negatieve emoties en ondersteund bij het krijgen van inzicht in en vooruitkijken naar je doelen. Gebruik het voor ondersteuning bij het maken van grote persoonlijke veranderingen of stemmingswisselingen.

 

Alle chakra'sOntdek je passie en haal het maximale uit het leven met Magnify Your Purpose. Melange van salie, nootmuskaat en kaneel met een warme, kruidige geur. Breng voor het mediteren aan op de polsen. Breng de zintuigen terug in balans door de warme geur diep in te ademen en je aandacht te richten op innerlijke rust, overvloed en doelgerichtheid. Breng één of twee druppels aan op de handpalm, wrijf de handen samen en adem de geur in (verdun indien nodig). Stop een flesje in je handtas zodat je altijd en overal van een motiverende boost kunt genieten.

 

levertijd 3-5 werkdagen