7. Metaal

Het leven is een feest waarbij je wel zelf de slingers op moet hangen

 

Ervaringen verzamelen is voor jou een must. Altijd optimistisch, charmant, en vol avontuur. Je bent niet graag alleen en zal dat ook niet vaak zijn. Jij bent goed in communicatie met anderen en praat daarom graag en veel. 

Dat je zo makkelijk bent in de omgang betekend niet dat je oppervlakkig bent, ook al zal je wel zo overkomen voor iemand die jou niet zo goed kent. Jouw leeftijd is vaak moeilijk te schatten door je jonge en charmante uitstraling.

Afspraken maken doe je liever niet. Want stel je eens voor dat er iets voorbij komt wat nog leuker is. Daarnaast heb je liever ook geen verantwoordelijkheid. Ook niet voor de dingen die je doet of gedaan hebt, daar loop je liever voor weg.

Harmony 15ml

€ 114,61

Harmony 15ml

€ 114,61

Bevordert en helpt bij het creëren van harmony en in alle gebieden van ons leven, ongeacht wat uit balans lijkt te zijn. Onze fysieke, emotionele en spirituele lichamen komen samen om harmonie in de wereld om ons heen te geven. Waneer we uit balans zijn in één van de gebieden van ons leven, dan lijden ook de andere gebieden daaronder.

 

Zonnevlechtchakra

 

Harmony is een melange die fysiek en emotioneel welzijn bevordert. De kalmerende en bevrijdende oliën in deze melange stellen je open voor nieuwe mogelijkheden en kansen.

 

White Angelica 5ml

€ 47,47

White Angelica 5ml

€ 47,47

Deze olie is een kalmerende en verzachtende mix die gevoelens van bescherming en veiligheid bevordert. Het combineert oliën die al eeuwen gebruikt worden om het aura te verbeteren, wat een gvoel van sterkte en uithouding geeft. Het is bekend om zijn eigenschappen voor energetische bescherming, een soort van schild tegen negatieve energie of verstorende gedachten. Veel mensen gebruiken het dan ook al bescherming voor invloeden van buitenaf.

 

Wortle-, Sacraal-, Hart-, Derde oog-, Kruinchakra

 

Luxueuze melange van roos, geranium en Hawaiiaans sandelhout. Stimuleer sensualiteit en creëer een mysterieuze sfeer met deze unieke melange. De melange opent het hartchakra en ondersteunt onvoorwaardelijke liefde. Breng aan op de polsen voor een heerlijk parfum. Of voeg toe aan bodybutter om de huid zijdezacht te maken. Stop een flesje in je tas om altijd en overal toegang te hebben tot een geur die kalmeert en ontspant.

  • Verfrissend en herstellend.
  • Stimuleert kalmte en zekerheid.
  • Maakt de huid zijdezacht.

 

Peace & Calming

€ 54,91

Peace & Calming

€ 54,91

Het helpt bij het loslaten van negatieve emoties en vermindering van angst en spanning. Werkt opbeurend en rustgevend. Diffuse deze olie om spanning te verminderen. Het geeft je een diep gevoel van tevredenheid en verfrist de geest. Als de geest rustig is, kun je je weer concentreren en helder denken.

 

Zonnevlecht-, en Hartchakra

 

Melange van ylang-ylang, Marokkaans wormkruid, patchouli, sinaasappel en tangerine. De zoete, frisse geur is uitermate geschikt voor momenten waarop je behoefte hebt aan rust en kalmte. Ruik simpelweg direct aan het flesje om tot rust te komen. Je kunt ook enkele druppels toevoegen aan moisturiser voor een zachte, stralende huid. Breng aan op de hals en geniet de hele dag door van de subtiele geur.

  • Zoete, verfrissende geur.
  • Stimuleert rust, kalmte en duidelijkheid.
  • Maakt de huid zijdezacht.

 

Acceptance 5ml

€ 62,88

Acceptance 5ml

€ 62,88

Helpt bij het accepteren van situaties, fysieke of emotionele, iets waarmee we dagelijks te maken hebben. Meestal als we het proberen te weerstaan of we de situatie proberen te beheersen wordt het slechter of werkt het averechts. Degene die gevoelig zijn voor uitstellen of in ontkenning gaan zullen ook baat hebben bij deze olie.

 

Zonnevlecht-, en Hartchakra 

 

Stimuleer blijdschap en dankbaarheid met deze unieke melange. Verrijkt met ylang-ylang, Hawaiiaans sandelhout en neroli. Zoete, doch kruidige geur. Breng in de ochtend, tijdens het stellen van doelen, aan op de hals. Verdun met een basisolie voor een ontspannende massage.