Coaching

Gepubliceerd op 11 augustus 2022 om 09:45

In de loop der jaren heb ik heel wat mensen in mijn salon voorbij zien komen. Met sommige van hen gaan de gesprekken heerlijk over alles wat er in de wereld gaande is, maar er zijn ook klanten die hun hebben en houden meteen op de (kap)tafel gooien. 

Ik heb geleerd wat luisteren is, en hoe groot de noodzaak eigenlijk is, naar mensen die echt kunnen luisteren. Het lijkt alsof de wereld helemaal geen tijd meer heeft om te luisteren. Niet naar wat iemand te vertellen heeft, maar ook niet wanneer mensen gewoon even iemand nodig hebben die luistert. 

Aan mij natuurlijk eerst de taak om uit te vinden wat iemand precies van mij verwacht ten opzichte van zijn of haar kapsel. Dat houdt in dat ik vragen ga stellen, ik wil weten wat iemand mooi vindt, maar ook wat iemand absoluut niet wil. Is de vraag aan mij reeël, of blijkt het slechts een illusie? En is dat met het leven ook niet het geval?

Steeds vaker komt het voor dat 'de gesprekjes' niet alleen meer gaan over koetjes en kalfjes, maar over echte problemen en dilemma's. En met een kopje koffie erbij ontwikkeld zo'n gesprek zich dan ineens tot een heus consult. Alleen vergeet ik dat dan voor het gemak maar even te berekenen, want ja, ze kwamen immers voor een nieuwe coupe. En dat terwijl ik mijn coach goed betaal om mij af en toe even bij te sturen wanneer ik weer eens afdwaal..

Maar hoe ga je dan zoiets vormgeven he? Ik vind het bovenal heerlijk om zulke gesprekken met diepgang te mogen voeren. En dat je na een paar goede vragen, je de mensen weer op een helder pad kunt krijgen. Dat ze zelf gaan nadenken en bedenken waarom ze doen wat ze doen.  Ik geniet wanneer een klant verteld dat ze actie heeft ondernomen na ons gesprek van de laatste keer en ze daar nog iedere dag zo blij mee is. Dan heb je toch iets in beweging gezet!

Daarom heb ik vanaf vandaag een nieuw format beschikbaar. Iets wat ik eigenlijk al deed, maar ik vaak niet de tijd voor kon nemen en geven die jij als persoon verdiend. 

We worden allemaal meegenomen in het doen van wat we moeten doen. We denken waarvan we denken dat we dat moeten denken en doen waarvan we vinden dat we dat moeten doen, omdat een ander het ook doet. We zitten vast in ons eigen cirkeltje en in je eentje kom je daar gewoon niet uit. 

Ik, als persoon en coach, kijk niet met je mee vanuit jouw cirkel. Door mijn afstand en ervaring bekijk ik de situatie vanuit mogelijkheden en zie ik eerder waar voor jou je obstakels liggen. Ik heb geen oordeel en negativiteit, wat maakt dat ik echt objectief en met empathie naar je kan luisteren.  Zodat ik je weer op weg kan helpen naar datgene wat jij graag wil! Daar waar jouw potentie ligt.

 

Je kunt je knip en/of kleurafspraak combineren met een coaching gesprek. 60/ 120 of 180 minuten. En al mijn tijd is dan voor jou. Ik luister,  stel je de juiste vragen en denk met je mee als je dat wil. Mijn brein zit in een non-stop creatie proces, en daar mag jij gewoon gebruik van maken.  Je gaat naar huis met een nieuwe coupe, nieuwe doelen en een verfrissende blik op het leven. 

 

Hair and Mind - (optie 901) €85

Tijdens een knipafspraak wordt veelal alles besproken,.. Graag maak ik extra tijd voor jou om naar je luisteren en te kijken naar andere mogelijkheden, behalve degene die in jouw hoofd ronddwalen…

Deze investering in jezelf kost je ruim 60 minuten van je tijd en ondertussen voorzie ik je ook nog eens van een nieuwe coupe.

na het maken van je afspraak neem ik contact met op voor een aantal vragen.

 

Hair and Mind - (optie 902) vanaf €170* 

Tijdens een haarkleur-afspraak heb je nog veel meer tijd om dingen te bespreken,.. Graag maak ik extra tijd voor jou om naar je luisteren en te kijken naar andere mogelijkheden, behalve degene die in jouw hoofd ronddwalen…

Deze investering in jezelf kost je ruim 120 minuten van je tijd en ondertussen voorzie ik je ook nog eens van een nieuwe coupe inclusief het kleuren van je uitgroei of een totaal kleuring voor kort haar. Tijdens deze afspraak komen er geen andere klanten tussendoor. Alle tijd is voor jou!

Na het maken van je afspraak neem ik contact met op voor het stellen van een aantal vragen.

 

Hair and Mind - (optie 903)  vanaf €255*

Wanneer mensen een poosje moeten zitten (vanwege een lange behandeling) gaan ze nadenken. En meestal ontstaan er dan meest mooie en diepgaande gesprekken. Graag maak ik extra tijd voor jou om naar je luisteren, door de afspraken die er normaal gesproken tussen worden gepland vrij ten laten voor jou en samen te kijken naar andere mogelijkheden behalve degene die in jouw hoofd ronddwalen…

Deze investering in jezelf kost je ruim 180 minuten van je tijd (3 uur) en ondertussen voorzie ik je ook nog eens van een nieuwe coupe inclusief het  kleuren van je lange haar. Tijdens deze afspraak komen er geen andere klanten tussendoor. Alle tijd is voor jou!

Na het maken van je afspraak neem ik contact met op voor het stellen van een aantal vragen.

 

*(PS. Bij optie 902/903 staat een vanaf prijs. Dit heeft te maken met de keuze van de haarkleuring die je kiest en de hoeveelheid van het  product dat ik hiervoor nodig heb.)

 

Klik op de button hieronder om een afspraak te maken die bij jou past. Optie; Hair & Mind


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Jelle
10 maanden geleden

1e zin staat heerlik, moet denk ik heerlijk zijn.
Laatste zin 'een' voor nieuwe doelen loopt niet.
Succes met de nieuwe opzet en op de nieuwe stek.
Groetjes
Jelle